Tégy ma magadért!

Harmónialiget

Rólam mondták

Csak ajánlani tudom. Kedves, empatikus, ugyanakkor határozott, és nagy tudással rendelkező embert ismertem meg Betti személyében. Sokféle eszközt használva fokozatosan, egyre közelebb vitt önmagamhoz és a céljaimhoz. Az ott szerzett tudást a mai napig használom.

Magyar Henriett

Hálás vagyok, hogy rátaláltam Bettire! Életem eddigi legnehezebb szakaszában adta nekem a sors segítségül! ❤️🙏
Gyász feldolgozási nehézségek miatt fordultam hozzá, pontosabban az első beszélgetéseink közben derült ki, hogy ez az igazi oka a megrekedésemnek. Játékos feladatokkal, meghitt beszélgetésekkel, frappáns kérdésekkel, hasznos praktikákkal segítette végig az utam, amit nagyon élveztem! Rengeteg felismerésre tettem szert közben, és nem csak a gyász feldolgozásában segített Betti, hanem sok más dologra is rávilágított az életem különböző területein. Úgy érzem több lettem általa, és egy varázslatos nőt ismerhettem meg a személyében!
Egy valódi Csoda volt ez az utazás Vele! Hálásan köszönöm Drága Betti! 
Májer-Bartha Viktória

Mióta Bettihez fordultam, más embernek érzem magam, sokkal könnyedebben, magabiztosabban élem meg a mindennapok apró kihívásait. Hihetetlen kedvességgel és elfogadással fordul felém, el sem tudok képzelni Nála jobb „beszélgető” partnert. Nagyon sokat köszönhetek neki, és mindenkinek teljes szívvel ajánlom Őt. 🙂

 

Ági

Amikor megnéztem Bea internetes adatlapját, tudtam, hogy Ő lesz az. Valahogy annyira ismerős volt, mintha egy régi jó baráthoz fordultam volna. Hihetetlenül figyelmes, segítőkész, és intuitív hölgyemény. Mintha mindig pontosan tudná, hogy mivel segíthet a legtöbbet.

T. E.

(…) Vannak emberek, akiknek küldetésük van a Földön. Nap, mint nap olvasva a blogodat úgy gondolom, hogy Te is egy ilyen ember vagy!!! (…) folytasd a Neked kijelölt utat! Mert ne feledd: KÜLDETÉSED VAN!!! És írd a blogodat nap, mint nap, mert csudajó, s egy-egy borongósabb napon én is erőt merítek belőle!!!

Gaál-Tóth Edina

(…)Tiszta szívből jó érzés volt olvasni minden sorodat – és kívánom, hogy találd meg magad ezerszer is Segítőként. A világnak nagy-nagy szüksége van olyan emberekre mint TE! (…)

Eni

Sokat köszönhetek Bettinek, mert a legnehezebb időkben is ott volt velem s fogta a kezem, vezetett, támogatott, erősített. Az elmúlt időszakban sokat kaptam, tanultam tőle, amit ma már elég jól tudok hasznosítani az életemben, ami ezáltal elkezdett jó irányba haladni.Sok munka vár még rám, de megnyugtat a gondolat, hogy most már van egy ilyen fantasztikus segítőm, társam, akire számíthatok bárhol is legyek. Ezért is ajánlom meleg szívvel azoknak, akiknek valamilyen elakadás van az életében, mert kitartó munkával és Betti segítéségével garantált lesz a siker! Köszönettel: Odett

Odett

Nekem Betti az a biztos pont az életemben, akihez minden körülmények között fordulhatok, akitől mindig megértést, szeretetet, figyelmet kapok. Mindig tudja, hogy éppen mire van szükségem, és olyan módon tudja átadni azt, hogy közben teljesen feltölt. Sajnos a szüleim már nem élnek, ezért nagyon fontos számomra, hogy az “elfogult” család mellett vagy nekem Drága Betti! Hálásan köszönök Neked minden eddigi találkozást, és hálás vagyok a biztos tudatért, hogy bármikor fordulhatok Hozzád! Köszönöm!!!!

Anikó

Debrecen

Betti egy tündér! Kedves, bűbájos és nagyon ért ahhoz, amit csinál. Én Miskolcról jártam hozzá. Nem győzők elég hálás lenni érte, hogy megtaláltam. Nagyon sokat segített nekem, rajtam. Köszönöm Betti!!!!

Bálint Ágnes

Miskolc

Bettivel véletlenül találkoztam. Illetve nem hiszek a véletlenekben, így az sem az, hogy miért éppen ő, és miért éppen akkor jelentkeztem be hozzá, amikor ezt először megtettem. Először főként a kíváncsiság hajtott.  Annak ellenére, hogy a honlapján szépen és jól érthetően le vannak írva a folyamatok, onnan egy valami mégis hiányzik: ő maga.
Fantasztikus, hogy szinte észrevétlenül eltelik a nála töltött idő. Ma már nem a kíváncsiság miatt megyek hozzá, hanem azért, amit ad. Szuper, felkészült és nagyon emberi.
Szerintem nem egy hétköznapi találkozás ez, de nagyon megéri!
Várom a következő alkalmat!

V. T.

Aki ismeri Őt és hivatását, az tudja, hogy ami Nála itt történik az sokkal több.
Ha vannak a Földön e világi jelmezbe bújt angyalok, akkor Betti biztos közéjük tartozik.
Ahogy Ő is mondta: Az ajtót neked kell kinyitnod, nálad a kulcs. Ő az, aki segít odavezetni.
Az oda vezető úton mérhetetlen sok szeretetet, reményt és energiát AD. Nem túlzok, ha azt mondom, tudásával és személyiségével, képes pálfordulatot hozni az emberek életébe, legalábbis az enyémbe sikerült.

Sz. Nóri

Debrecen

Betti egy kedves, megbízható, szakmailag felkészült szakember. Szeretettel ajánlom.

Szabó Kata

Debrecen

Először nem igazán akartam kipróbálni, de végül rászántam magam és nem bántam meg egyáltalán. Betti egy kiváló szakember, aki rengeteget segített és képes volt az én szemszögömből nézni a helyzetemet, majd megoldást találni a problémáimra. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb vagyok. Köszönöm szépen!

P. Laci

” (…) Ő nem csak úgy simán segít majd neked, hanem ad. Ad magából. Olyan valamit, amiben benned is hömpölygő folyóvá válik újra a vitalitás. Töltődj fel Bettivel, ha segítőre van szükséged. Én biztosan ŐT ajánlom neked!”

Csete Nia

coach, tréner, szupervizor

Azon, ahogy végzed a munkád érződik, hogy szívvel csinálod. Képes vagy beleérezni – de nem bírálni. Teljes elfogadást,feltétel nélküli jelenlétet adsz és önmagadat, őszintén. Nem adsz megoldásokat, de segítesz a saját megoldások feltárásában, mindenkinél csak annyira , amennyire ő képes azt befogadni. Nem hiszem, hogy ezt lehetne tanulni, ebbe születni kell és szeretettel csinálni. Segítőként nagyon fontos, hogy rendben legyünk magunkkal, benned ez megvan.

Kovács Katalin

dúla

Bettihez egy olyan problémával fordultam, ami nekem a legnagyobb és legnehezebb volt akkoriban- rettegtem a vezetéstől. A neten találtam rá az oldalára, ami alapján felkerestem Őt. Pont olyan kedvesnek képzeltem, mint amilyen velem volt. Empatikus, teljes lényével akar segíteni és árad belőle a harmónia. Elég volt egy alkalom és a találkozásunk óta minden megváltozott. 2015. január 10. óta vezetek(!), minden nap!!!! Nagyon hálás vagyok Neki a segítségéért. Mindenkinek csak ajánlani tudom a munkáját! Csodát tesz!

Dóri

Hálás vagyok, hogy rátaláltam a honlapodra és általad megismerhettem a coaching módszerét. Bevallom, nem sokat tudtam arról mi is ez valójában, de mostanra ez megváltozott. Hiszen a saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy igenis meg lehet változtatni egy helyzetet ami korábban nagy falatnak tűnt és igenis el tudom érni a kitűzött céljaimat, mert megvannak hozzá az erőforrásaim. Köszönöm, hogy megmutattad, hogy képes vagyok rá!!!!

Andrea

cégtulajdonos

Nagyon jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek Bettit és a coachingot. A kislányom születése után 3 évvel végtelen nagy dilemma volt számomra, hogyan tovább. Közelgett az idő, amikor vissza kellett volna mennem a régi munkahelyemre. Ugyan szerettem volna váltani és saját vállalkozásba kezdeni, de nem tudtam hogyan lépjem ezt meg, hogyan tovább. És ami a legfőbb, nem volt hozzá elég bátorságom. Ma már büszkén mondhatom, hogy vállalkozó lettem, a magam ura vagyok, azt csinálom amit szeretek és nem mellesleg sokkal több időm jut így a családomra. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy felkerestem Bettit és kipróbáltam a coachingot. Csak biztatni tudok mindenkit, hogy ne gondolkozzon, cselekedjen és kérjen időpontot! 🙂

Éva

vállálkozó

Mindig is zárkózott voltam, de benne az első perctől fogva megbízom, és gond nélkül megnyíltam felé. Betti egész lényéből sugárzik a kedvesség, a megértés, a szeretet, az önzetlen segíteni akarás, és mindez kiváló szakértelemmel párosul. Aki megismeri, az biztosan azt fogja gondolni, hogy miért nem jöttem hozzá hamarabb, mennyi stressztől, félelemtől szabadultam volna meg a segítségével. Mert ő megmutatja az utat, melynek a végén képesek leszünk testünk-lelkünk együttes erejével pozitívan hozzáállni mindenhez, hinni, bízni önmagunkban és sikeresen megoldani a problémákat.

K. A.

Bettit csak nagyon rövid ideje ismerem, de nem volt kérdés, hogy Hozzá fogok menni először. Az ilyen dolgokban én mindig az érzéseim után megyek. Azt éreztem, hogy ott a helyem, vele, és vele szeretnék „dolgozni”.  Nagyszerű szakember, aki szívvel-lélekkel végzi a munkáját.
Dönts mellette, ha gondolkodóba estél kihez is fordulj ilyen jellegű segítségért. Szívből ajánlom!

Jámbor Katalin

(…) kb. 6 alkalommal jártam Bettinél. (…) Munkámmal és munkakapcsolataimmal voltak problémáim. Önbizalomhiánnyal, gátlásokkal küzdöttem nap mint nap. (…) Az első percétől a legnagyobb biztonságban érzetem magam, így nyíltan tudtam beszélni érzéseimről. Kiegyensúlyozottabb, céltudatosabb vagyok. “Öngyógyító” munkám során Betti számomra a tökéletes SEGÍTŐ. Elhivatottságával, szakmai felkészültségével, legjobb támasz a pozitív változásokra vágyó emberek számára.

M. I.

ügyvezető

Kedves Betti! A legutóbbi találkozásunk óta sikerült munkát találnom!!! Az állásinterjún történt valami, ami azelőtt sohasem. Olyat mondtam és úgy viselkedtem (persze pozitívan), amin még én is meglepődtem. Ennek köszönhetően felvettek aminek rettentően örülök. Köszönöm-köszönöm-köszönöm!

P. I.

"pályakezdő"

Dolgozzunk együtt

pszichológus, gyászkísérő

mraczbeatrix.harmonialiget@gmail.com

 

 

Keress bátran, ha úgy érzed, elakadtál, szeretnél ezen változtatni és szívesen továbblépnél.

 

 

 

Szia!

Örülök, hogy itt vagy!  Keress bátran, ha úgy érzed, életed egy pontján elakadtál, szeretnél ezen változtatni és szívesen továbblépnél. Várlak szeretettel.

Ajándék

30 napos

Stresszkezelő kihívás

Fontos apróságok a kiegyensúlyozott mindennapokért.

Instagramos dolgaim...

@HARMONIALIGET_DEBRECEN

© HARMÓNIALIGET 2014-2021

MINDEN JOG FENNTARTVA

ADATKEZELÉS

IDŐPONTFOGLALÁS

IMPRESSZUM

KAPCSOLAT

© HARMÓNIALIGET 2014-2021

MINDEN JOG FENNTARTVA

IMPRESSZUM | KAPCSOLAT