#éniskoraszülővagyok

Beszéljünk a koraszülésről

Szeretettel köszöntelek!

Rácz Betti vagyok, pszichológus és koraszülő anya. A Beszéljünk a koraszülésről! projekt megálmodója és elkötelezettje a koraszülés témájának.

Emlékszem, anno 2011-ben, testileg – lelkileg megtörve, egy icipici babával a karomban, PTSD-vel a tarsolyomban léptem ki a kórház ajtaján. Azóta a koraszülés, a koraszülőség központi szerepet játszik az életemben.

Szeretném a Harmónialiget blogjában megosztani a témával kapcsolatos lehető legtöbb információt és talán sikerül – ha virtuálisan is – támogatást, útmutatást, kapaszkodót nyújtanom Neked kedves sorstársam. No meg némi infót Neked is, kedves érdeklődő.
 
Ha szívesen olvasnál a koraszülésről, esetleg érintett vagy, ajánlom figyelmedbe a témával kapcsolatos blogbejegyzéseimet.
 
 
Ha pedig koraszülő vagy és szívesen csatlakoznál egy támogató közösséghez, akkor várunk szeretettel zárt Facebook csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/koraszulottekblog/
 
Ha pedig az Instagramot részesíted előnyben, ott is találkozhatunk. Megtalálsz a kvetkező néven: @beszeljunkakoraszulesrol
 
 
Ha pedig szívesen beszélgetnél valakivel, akkor keress bátran elérhetőségeim valamelyikén.
 
Szeretettel: 

Rácz Betti

Szia!

Rácz Betti vagyok, pszichológus & coach. Mindazok beszélgető partnere, akik életük egy pontján elakadtak és szeretnének ezen változtatni. Koraszülő anya aki elkötelezettje a koraszülés témájának.

Ajándék

30 napos

Stresszkezelő kihívás

Fontos apróságok a kiegyensúlyozott mindennapokért.

Instagramos dolgaim...

@HARMONIALIGET_RACZBETTI

© HARMÓNIALIGET 2014-2021

MINDEN JOG FENNTARTVA

ADATKEZELÉS

IDŐPONTFOGLALÁS

IMPRESSZUM

KAPCSOLAT

© HARMÓNIALIGET 2014-2021

MINDEN JOG FENNTARTVA

IMPRESSZUM | KAPCSOLAT